Jeg har ikke gjort så mye spennende i Jorvik, bar en vanlig dag i Jorvik. Jeg hadde laget en del av en video, besøkt vennene mine sine staller og sånt men en ting var ganske  mye som var veldig gøy også! Og det får du høre om.

Jeg hadde vert i en av vennene mine sin stall og hun har en enhjørning, og den engjørningen er ganske spesiell eller jeg vet ikke helt om det er en enhjørning men det ligner vertfal! Som jeg sa den var veldig spesiell, og den kan lage iskrem så når jeg kommer til vennen min sin stall lager den spesiele enhjøning eller hesten eller hva det nå det egentlig er iskrem! Også ser den ganske ut som om den er av is den ser ut som en is statue! Kansje den er av is?

Sånn ser den ut! 🙂

Jeg ønsker meg også en sånn! Er den ikke nydelig? 🙂

Jeg hjalp til i Moorland stallene med og stelle hestene og sånt. Så hjalp jeg Tan med og ta noen bilder men det var veldig kjedelig men jeg gjorde det selv om! Så ba Tan meg gjøre Bobcats ridebane, det var gøyere en og ta bilder!

Jeg stellet hestene mine.

Så dro jeg til bursdagen fordi Star Stable Online fyller 8 år! GRATULERER MED DAGEN STAR STABLE! 😀

 

Jeg spiste kake men Fireflower sto oppå bordet! Det var litt gøy!

 

Det var min dag i Jorvik!

 

Dette var første gang jeg skrev om Star Stable!

Var det bra? 🙂

 

Annonser

Bli med i samtalen

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.